Produse Meniu

Ulei Esential Portocale - 15 ml

Pret:
39,00 Lei
Cod produs: AW-1266
Dată estimată de livrare: 23 Aprilie 2019
Taxă livrare: Gratuit
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating

Descriere

Uleiul esential de portocale a luat nastere in Orientul Indepartat unde era folosit pentru efectele sale terapeutice. 

In zilele de azi uleiul  din portocal este folosit in cosmetica, mancare, medicina, fiind in acelasi timp foarte bun odorizator pentru incaperi si perfect pentru aromaterapie. 

Uleiul esential de portocale este non-toxic, insa poate provoca iritatii pe piele daca este utilizat in cantitati prea mari. 

A nu se consuma oxidat.

Nu se pastreaza la indemana copiilor. 

 

Tara de origine SUA/Mexic
Nume latin Citrus sinensis
Familia botanica Rutaceae
Principalii compusi chimici Limonene, myrcene, a-pinene
Metoda de extractie Prin presare la rece
Cantitate 15ml

Recenzii

Nu exista nicio recenzie pentru acest produs.

Scrieti o recenzie



Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil